La Rue in actie!

Benefietfeest in de SunSeaBar groot succes!

Afgelopen zaterdag was het zover, het eerste grote evenement voor EFFA. SunSeaBar Seasons Opening stond geheel in het teken van EFFA.

Op voorhand kreeg het feest al veel media-aandacht. Zo stond het meerdere malen in kranten en werd er op facebook veel gepromoot, de verwachtingen waren dus erg hoog. En de hoge verwachtingen bleken niet onterecht te zijn! Wat een succes! Vanaf het moment dat de deuren open waren, stroomden de mensen binnen. Binnen 3 uur tijd zat SunSeaBar nokvol en hadden 1300 partygangers zich verzameld in de SunSeaBar! De DJ’s draaiden geweldig, de sfeer was top en gezelligheid was alom!

De attractie van de avond was wel de EFFA-stand! Voor 2 muntjes (of meer natuurlijk) kon je een polaroid laten schieten in een typische Aziatische kledingdracht met als achtergrond een fantastische 3D Aziatische omgeving. Hoofdsponsor van deze stand was Greet Verkleedt uit Castricum. De fotohoek was een groot succes! De credits gaan volledig naar het trio dat met veel enthousiasme dit aan het promoten was! Jerry, Pauline en Lian onwijs bedankt hiervoor!

Stichting EFFA wilt de SunSeaBar, de vrijwilligers en alle aanwezigen bedanken voor deze onvergetelijke avond! We hebben met ze allen een mooi bedrag opgehaald waarmee we veel kunnen betekenen voor de kinderen in Azië!