Hans van der Mast

Bied nu op een professionele fotoshoot van Hans van der Mast!

Hans van der Mast sponsort Stichting EFFA namens Hans van der Mast Fotografie! Na huisarts Ed de Leau en natuurkundig therapeute Marja Gerritsen, meldt ook fotograaf Hans van der Mast zich als sponsor! Enthousiast geraakt door de website, voelde hij zich als typische mensenfotograaf geroepen om EFFA te steunen. Deze altijd vrolijke fotograaf is ook zelf hulpverlener geweest en herkent zich dan ook in de entrepreneurs van EFFA. Fotograferen is zijn passie! Zelf omschrijft hij zijn foto’s als direct, open, contactrijk en zonder opsmuk. Kernwoorden die mooi aansluiten bij het karakter van EFFA.

Hans van der Mast gaat Stichting EFFA op een unieke wijze steunen! Hij zal namens zijn bedrijf een fotoshoot ter waarde van 80 euro ter beschikking stellen. Bieden op deze kavel kan via de facebookpagina van EFFA en via info@effafoundation.com! Deze fotoshoot zal plaatsvinden in de professionele studio van Hans van der Mast Fotografie in Beverwijk.

Hans van der Mast vindt EFFA een prachtig initiatief en draagt daar op deze manier graag een steentje aan bij. Vindt u Stichting EFFA net als Hans van der Mast ook een geweldig initiatief en wilt u ook graag de kinderen in Azië helpen op welke manier dan ook? Stuur dan een mailtje naar info@effafoundation.com! Dit kan namens uw bedrijf danwel als particulier.