Botlek Stores - Seamen Shops

Botlek Stores steunt Stichting EFFA!

Stichting EFFA heeft er een nieuwe sponsor bij! De Botlek Stores uit Rotterdam vindt het doel waarvoor Stichting EFFA zich inzet erg mooi en wilt daarom graag helpen.

De Botlek Stores is een tweetal warenhuizen gevestigd in de haven van Rotterdam en biedt goederen en diensten aan alle zeelieden van schepen die de Rotterdamse haven en de omgeving bezoeken. Botlek Stores is al actief sinds 1960 en heeft door de jaren heen veel know-how opgebouwd en weet dus precies wat de bemanningsleden van de schepen nodig hebben. Dit heeft geresulteerd in een uniek en grotendeels tax-free assortiment.

Peter Dekker, directeur en eigenaar van de Botlek Stores, was meteen enthousiast toen hij over stichting EFFA hoorde. Veel van zijn klanten komen uit landen waar de stichting zich op richt. Deze klanten zijn erg bevoorrecht omdat zij een goede baan en een stabiel inkomen hebben. Door sponsor te worden van EFFA wil Peter Dekker met de Botlek Stores de minder fortuinlijke jeugd uit deze landen helpen.

Met de Botlek Stores als nieuwe sponsor zet EFFA weer een goede stap vooruit in het realiseren van onze doelen. We zijn er echter nog niet en we zijn nog steeds hard op zoek naar financiële steun voor ons eerste project bij het ‘Seeds of Hope Children’s Home’ weeshuis in Indonesië. Wil u met uw bedrijf ook sponsor worden van stichting EFFA? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@effafoundation.com. U kunt ons ook als particulier steunen, kijk op de steun EFFA pagina om te zien hoe u uw donatie kunt storten.