Morsch-groot

EFFA krijgt ook steun vanuit de bouwsector!

Danny Morsch van Morsch Klussenbedrijf steunt stichting EFFA! Deze kersverse jonge ondernemer uit Castricum sluit zich ook aan bij de ondernemersclub die achter EFFA staat.

Na jarenlange ervaring en na het behalen van zijn MTS+ diploma heeft hij zijn eigen bedrijf opgericht. Namens Morsch Klussenbedrijf verricht hij als hoofdwerkzaamheden timmerwerken en het leiden van projecten/klussen, te denken aan: dakkapellen, schuren, kozijnen vervangen, vloeren maken en het aftimmeren van kozijnen/radiatoren e.d. Ook is hij de afgelopen jaren actief bezig geweest met het tekenen en ontwerpen van fictieve en ware projecten, zoals het renoveren van huizen aan de hand van de wensen van de klant en met zijn ideeën tot een mooi en praktisch eindresultaat te komen.

Danny is het type ondernemer dat EFFA graag ziet als sponsor. De kracht van EFFA ligt bij het jonge karakter waar leuke ideeën en veel energie uit voort vloeien. Wanneer wij vertelden over EFFA reageerde hij dan ook erg enthousiast en was hij gelijk bereid een steentje bij te dragen. Om er nog maar eens een quote uit te gooien:

‘In de jonge jaren dat ik actief ben met mijn bedrijf heb ik nooit gedacht aan verantwoord ondernemen. Mede omdat ik pas enkele jaren actief ben, ben ik ook pas nu op zoek gegaan naar een vorm van green marketing wat orgineel is en vooral iets waar ik achter sta . Toen kwam ik Remco na lange tijd weer tegen en hij vertelde mij dat hij samen met Daniel stichting EFFA was begonnen. Tijdens het gesprek voelde het al goed en ik wist dat ik hierdoor kinderen kon helpen en op deze orginele manier kon bijdragen aan een evenwichtere globale samenleving. Deze samenwerking is perfect en sponsor zijn van EFFA voelt dan ook erg goed!’

Aldus Danny Morsch!

Stichting EFFA blijft benadrukken dat het werk van de entrepreneurs mogelijk wordt gemaakt door enthousiaste ondernemers als Danny. Door onder andere zijn steun worden de projecten mogelijk gemaakt en kan EFFA daadwerkelijk iets betekenen. Ook is het mooi dat Danny met zijn talent zijn brood kan verdienen, iets waarvan veel kinderen in Azië alleen maar van kunnen dromen.

Al met al, Danny onwijs bedankt!