Huisartsen praktijk de Leau

EFFA vindt eerste sponsor!

Huisartsenpraktijk de Leau is de eerste sponsor van stichting EFFA! Na een bezoek aan de praktijk en een goed gesprek waarin we de missie en visie van de stichting hebben besproken gaf huisarts Ed de Leau aan graag zijn steentje te willen bijdragen. De praktijk heeft een mooie bijdrage gedaan waardoor we nog meer kunnen realiseren voor de kinderen in Azië.

Het bedrag dat is gedoneerd zal gebruikt worden voor het eerste project van EFFA. In April zullen Daniel en Remco naar Bali gaan om de handen uit de mouwen te steken voor het weeshuis Seeds of Hope Children’s Home. Mede dankzij deze sponsor, kunnen deze entrepreneurs goederen en middelen inzetten voor de weeskinderen!

Het is een mooie bijdrage maar natuurlijk hebben we nog veel meer hulp nodig. Wij zijn hard op zoek naar sponsoren. Heeft u of kent u een bedrijf dat stichting EFFA ook graag wilt helpen? Bekijk de steun EFFA pagina. U kunt natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Wij zouden graag eens langs komen bij uw bedrijf om meer informatie te geven over de stichting en uit te leggen welke voordelen het sponsoren van stichting EFFA voor uw bedrijf heeft.