Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs

Stolwijk Registeraccountants steunt EFFA!

Stichting EFFA heeft er weer een nieuwe sponsor bij! Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs heeft een mooie financiële bijdrage geleverd aan de stichting waardoor EFFA nu nog meer kan realiseren voor de kansarme kinderen in Azië. Peter Sloothaak, partner en fiscaal adviseur bij Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs antwoordde als volgt op de vraag waarom zij stichting EFFA steunen:

“Ik was direct enthousiast over dit project. Met name dat twee jonge studenten uit Nederland zo begaan zijn met de jeugd uit kansarme landen vind ik heel bijzonder. Het opzetten van dit project gaf voor mij dan ook de aanzet om sponsor te worden om deze kinderen uit Azië een beetje te ondersteunen en wat meer kleur en toekomst aan hun leven te kunnen geven.”

Stichting EFFA is Peter Sloothaak en Stolwijk Registeraccountants en Belastingadviseurs enorm dankbaar voor hun mooie bijdrage. Hoewel stichting EFFA nu goed op weg is om het eerste project te realiseren, hebben we nog steeds jullie steun nodig. Aangezien alle kleine beetjes helpen zijn natuurlijk ook alle persoonlijke donaties van harte welkom. Kijk daarom op de steun EFFA pagina om te zien hoe u uw donatie kunt storten.