SunSeaBar

EFFA viert feest in de SunSeaBar!

Beachclub SunSeaBar gaat EFFA steunen. Op zaterdag 7 april vindt er een benefietfeest plaats in de SunSeaBar te Wijk aan Zee. Een gedeelte van de opbrengst zal naar stichting EFFA gaan!

Het succes van SunSeaBar zit in het krachtige trio van vennoten. Jeroen van Son, Pauline van der Meij en Wouter de Rooij zijn alledrie verantwoordelijk voor het jarenlange succes van deze prachtige strandtent. De nauwe samenwerking met Summit Sports zorgt ervoor dat de diversiteit het hele jaar door te vinden is. Van bedrijfsfeesten, sporten op het strand of in de zee, relaxen op het terras tot fantastische feesten. Bij de SunSeaBar is het hele jaar door wat te beleven! Door deze factoren is de SunSeaBar al jaren een fenomeen in regio Kennemerland en omstreken.

Het sportieve aanbod bij de SunSeaBar valt nauw samen met het eerste project dat door EFFA gerealiseerd zal worden. Waar SunSeaBar sport- en spelactiviteiten organiseert voor bedrijfs- en vrijgezellenfeestjes, gaan de entrepreneurs van EFFA deze opzetten voor de kinderen in het weeshuis Seeds of Hope Children’s Home op Bali. Waar EFFA op het ondernemende karakter van de entrepreneurs draait, valt het succes van SunSeaBar te danken aan het sterke ondernemerstrio. Wederom een reden waarom SunSeaBar er iets in ziet om EFFA te steunen!

 
Het feest van 7 april zal ook een EFFA-tint krijgen! Hoe meer mensen er komen, hoe beter voor EFFA! Op dit feest krijgt EFFA steun van verschillende dj’s en andere vrijwilligers die zich die avond inzetten voor EFFA. Ook zal er op dit feest een EFFA-fotohoek komen waarop je samen met je vrienden in een Aziatische kledingdracht hilarische foto’s kunt laten schieten!